درخت بادام هندی Anacardium occidentale می تواند بسیاری از محصولات جانبی سنتی و صنعتی را فراهم کند. از نظر مصارف آشپزی، بادام هندی در غذاهای بسیاری از کشورها ظاهر می شود و به طور برجسته در آشپزی تایلند، چین، هند، مالزی، برزیل، پاناما و اندونزی به چشم می خورد.
آنها همچنین به عنوان میان وعده و پیش غذا در جوامع غربی رایج شده اند قیمت بادام هندی و همچنین به عنوان مواد تشکیل دهنده در شیرینی های غربی ظاهر می شوند.
درختان بادام هندی تولید می کنند: بادام هندی، مغز، سیب بادام هندی، روغن خوراکی از آجیل جوهر پاک نشدنی از پوست درخت و رنگ زرد استخراج شده از برگ ها تانن های استخراج شده از تستا در صنعت چرم استفاده می شود، و صمغ از پوست برای صحافی کتاب استفاده می شود، در حالی که شیره آن برای نگهدارنده چوب استفاده می شود.
- بیشتر بخوانید: pistachio 1kg price in iran and world market demands
ماهیگیران سنگالی از عصاره برگ های آن برای رنگ آمیزی تور ماهی های خود به رنگ زرد استفاده می کنند.
مطالعات اخیر نشان داده است که اگرچه سیب بادام هندی اغلب به اندازه آجیل توسط پرورش دهندگان ارزش قائل نمی شود، اما پتانسیل آن را دارد که به طور قابل توجهی بیشتر از هزینه ناخالص آن درآمد کسب کند، زیرا آب سیب بادام هندی شفاف شده را می توان برای رشد مزانتوئیدهای Leuconostoc استفاده کرد.
تولید محصولات با ارزش افزوده بالا مانند دکستران، اسید لاکتیک، مانیتول و الیگوساکاریدها.
قیمت بادام هندی ۱۴۰۱ یکی دیگر از محصولات جانبی که ثابت شده است در تولید صنعتی مفید است مایع پوسته بادام هندی (CNSL) است. از آناکاردیک اسید، کاردارول و کاردول تشکیل شده است.
- بیشتر بخوانید: سعر و فوائد الکاجو مع العسل
در حالی که به طور جدی روی نرخ ها تأثیر نمی گذارد، خطری حاد برای ماهی ها، بی مهرگان آبزی و گیاهان آبزی است که بر اساس برآورد سمیت برای کاردول به ترتیب 0.001 میلی گرم در لیتر، 0.004 میلی گرم در لیتر، و 0.010 میلی گرم در لیتر است.
- منابع:
- تبلیغات: